Ferplast Globetrotter Hundvagn (S/M)

Ferplast Globetrotter Hundvagn (S/M)

Ferplast Globetrotter Hundvagn – Hoppfällbar och smidig hundvagn!

Det här är en smidig hundvagn som dessutom är hopfällbar! En hundvagn är ett bra alternativ till äldre eller sjuka hundar som inte orkar gå eller valpar som inte ska gå längre sträckor.  

Trots sin stabila konstruktion är hundvagnen lätt och smidig. Den kan enkelt fällas ihop när den inte används för att spara plats.

Hundvagnens material är tillverkat av vattenavvisande polyester och meshtyg, vilket både håller din hund torr och bekväm samtidigt som det ger tillräckligt med ljus och luft. Dessutom fungerar det effektivt för att hålla flugor och mygg borta.

Ferplast Globetrotter Hundvagn finns i två olika storlekar. S/M är lämplig för små hundar upp till 9 kg. L passar för hundar som väger upp till 12 kg. Notera att storlekarna har lite olika utseenden, bilderna visar dess olika utseenden.   

Ferplast Globetrotter Hundvagn S/M 

Hundvagnens mindre storlek har en övre det att sitta i som antingen kan vara öppen eller stäng. Det finns ett litet koppel inuti där du kan fästa hundens sele. Under sittdelen finns en praktisk förvaringskorg som tål upp till 3 kg.

Storlek S/M:

Innermått: 55 x 42 x 28 cm 
Yttermått: 95 x 80 x 42 cm 
Hundens maxvikt: 9 kg 

Ferplast Globetrotter Hundvagn L 

Den större storleken består av en stor sittdel där din hund kommer sitta bekvämt. Du kan själv välja om taket ska vara på eller inte.

Storlek L: 

Innermått: 60 x 38 x 30 cm 
Yttermått: 100 x 80 x 47 cm 
Hundens maxvikt: 12 kg 

Läs mer om Ferplast Globetrotter Hundvagn (S/M)

Ferplast Globetrotter Hundvagn (S/M)

Hundburstillbehör

Hitta Ferplast Globetrotter Hundvagn (S/M) även hos:






Rulla till toppen