AniVox Öronskölj 100 ml

AniVox Öronskölj 100 ml

AniVox Öronskölj 100 ml

Denna öronskölj löser upp öronvax samtidigt som den lugnar irritation. Den är helt fri från färgämnen och parfym, och kan användas även om trumhinnan är punkterad. AniVox Öronskölj kan användas antingen regelbundet eller vid behov.

En öronskölj kan användas för att rengöra hundens öron från öronvax, men den kan även hjälpa till om hunden besväras av klåda eller irritation i öronen. Se information om användning lite längre ned i texten.

Kom ihåg att om din hund besväras av exempelvis kliande eller illaluktande öron, och symptomen inte reducerats inom mindre än en veckas användning av AniVox Öronskölj, så behöver du uppsöka veterinär.

AniVox Öronskölj är fri från irriterande syror, alkoholer, parfym samt färgämnen. Den är tillverkad för minska irritation i örat, inte orsaka den!

Användning:

AniVox Öronskölj kan användas vid behov, när du ser att hundens öron behöver rengöras, men det kan också användas dagligen om hunden har symptom såsom kliande öron. Om öronen vätskar mycket så kan AniVox Öronskölj användas två gånger dagligen.

Se till att flaskan är kroppstempererad, t.ex. genom att sätta den innanför kläderna en stund. Kör inte flaskan i micron
Placera flaskans pip precis i början av örats kanal – tryck inte in pipen i örat
Tryck på flaskan för att få in vätskan i örat
Gnugga och massera försiktigt hundens öra så att vätskan sprider sig och åker in i örats kanal
Låt hunden fritt skaka på huvudet så att överflödig vätska åker ut
Torka öronen med exempelvis en bomullspad
Upprepa proceduren om örat inte har blivit rent

Läs mer om AniVox Öronskölj 100 ml

AniVox Öronskölj 100 ml

Ögon & Öron

Hitta AniVox Öronskölj 100 ml även hos:Rulla till toppen