Arion Original Cat Sterilized Salmon (7,5 kg)

Arion Original Cat Sterilized Salmon (7,5 kg)

Egenskaper

Steriliserade katter har ett minskat energibehov och en minskad aktivitetsnivå, men däremot har dem ofta ökad aptit och ett högre födointag. Studier har visat på en betydligt högre risk för övervikt jämfört med icke steriliserade katter. Original Sterilized kombinerar en anpassad energinivå med högkvalitativa proteinkällor och en välbalanserad fibermängd för steriliserade/kastrerade katter.

Tillsats av höga halter L-karnitin främjar metabolismen av fett och hjälper katten att bibehålla en sund kroppsvikt. Ett urval av naturliga fibrer, inklusive betmassa och psylliumfrön, ger mättnadskänsla och reglerar passagetiden genom tarmen och minskar hårbollar. På så sätt upplever katten ingen stress på grund av ihållande hunger, samtidigt som kaloriintaget minskar.Reglerade nivåer av magnesium och ett målvärde för urinens pH på 6,0–6,4 minskar risken för att urinsten bildas och främjar friska urinvägar. Original Sterilized är berikat med kondroitin och glukosamin för att hålla lederna starka och rörliga, vilket minskar påverkan från mekanisk belastning vid eventuell övervikt.

Utfodring

Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration

Användning

Foder för steriliserade katter

7:e säcken gratis

Vill du också få den 7:e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.
Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort. Den 7:e säcken krediterar vi i efterhand!

Läs mer om Arion Original Cat Sterilized Salmon (7,5 kg)

Arion Original Cat Sterilized Salmon (7,5 kg)

Torrfoder

Hitta Arion Original Cat Sterilized Salmon (7,5 kg) även hos:Rulla till toppen