Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf (XL)

Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf (XL)

Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf

Denna kylprodukt gör det smidigt och enkelt för dig att hjälpa din hund hålla sig sval och skön under sommarens varma dagar. Scarfen kyler ned genom avdunstning och knäpps enkelt runt hundens hals med hjälp av kardborreband.

Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf sitter bekvämt runt halsen på din hund, och den verkar effektivt genom att kyla ned de ytliga blodkärlen.
När det är varmt så behöver du självklart se till att din hund har gott om skugga och fri tillgång till vatten – det är ju väldigt viktigt att din hund inte blir överhettad. En kylprodukt kan inte lösa hela problemet, men den är ett ypperligt hjälpmedel för att göra din hunds sommardagar mer bekväma!

Den här kylscarfen, eller kylbandanan, finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundar! Storleken går även att justera, eftersom den stängs med kardborreband.

Hur fungerar kylscarfen?

Blöt ned hela scarfen i kallt vatten
Krama ur överflödigt vatten
Sätt på scarfen på din hund

När hunden sedan har på sig scarfen så avdunstar vattnet i scarfen, och detta har en kylande effekt. Självklart hjälper scarfen till direkt också, eftersom den är fylld med kallt vatten.

Material:

Yttertyg: 100% polyester
Foder: 95% PVA, 5% bomull

Skötsel:

Handtvätt 30 grader, med milt flytande tvättmedel
Låt torka plant
Vik inte ihop produkten när den är torr, då det kan uppstå sprickor i materialet. Produkten kan fortfarande användas även om det uppstått sprickor, men ju fler sprickor som blir, desto sämre kan produkten suga upp vatten

Läs mer om Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf (XL)

Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf (XL)

Kylvästar & Kylscarfs

Hitta Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf (XL) även hos:Rulla till toppen