Better Pets Ledflex Plus (150 g)

Better Pets Ledflex Plus (150 g)

Ledflex Plus – Kosttillskottet för hundar som växer fort eller har ledproblem

Ledflex Plus från Better Pets är en högkvalitativ produkt för hundar som antingen växer eller lider av ledproblem. Det är ett pulver som enkelt kan blandas i hundens mat och innehåller flera viktiga ämnen som främjar friska och rörliga leder.

Ledflex Plus är antiinflammatorisk och finns i två storlekar: 150 gram och 300 gram.

Produkten passar för alla hundar som är över 5 månader gamla och kan användas som ett komplement till Better Pets andra ledprodukter som MSM Plus, Glukosamin Plus och Grönläppad mussla.

Better Pets Ledflex Plus – Unik kombination av superingredienser för friska och rörliga leder

Ledflex Plus innehåller flera superingredienser som gurkmejaextrakt, kollagen, hyaluronsyra, kondroitin och nyponpulver.

Gurkmejaextraktet innehåller hela 95 % kurkumin, vilket är det aktiva ämnet i gurkmeja som har antiinflammatoriska egenskaper och kan lindra besvär vid artros. Kollagen bidrar till normal funktion för hundens brosk, ben, ligament, tänder, bindväv och hud.

Hyaluronsyra är ett ämne som hundens kropp producerar naturligt och som har som uppgift att binda vatten i ledvätska och hud, vilket är avgörande för ledernas rörlighet. Kondroitin är en viktig byggsten som naturligt finns i brosk och bindväv. Nyponpulver innehåller naturligt vitamin C, som bidrar till kollagenbildning och har betydelse för benstommens och broskets funktion.

Ledflex Plus är en unik kombination av flera viktiga ämnen som tillsammans kan bidra till en bättre ledhälsa för hunden. Produkten är särskilt lämplig för hundar som växer fort eller har ledproblem, men kan också användas som en förebyggande åtgärd för att främja god ledhälsa hos friska hundar.

Läs mer om Better Pets Ledflex Plus (150 g)

Better Pets Ledflex Plus (150 g)

Kosttillskott

Hitta Better Pets Ledflex Plus (150 g) även hos:Rulla till toppen