Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect (3 kg)

Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect (3 kg)

Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect

Detta välsmakande torrfoder är särskilt framtaget för att passa stora hundar. Fodret är format som stora foderkulor som passar för stora hundmunnar med stora tänder! Fodret passar för fullvuxna hundar som väger över 25 kg.

Fodret innehåller kyckling och insekter – en riktig klassiker när det kommer till proteinkällor och en nyhet! Båda är lättsmälta proteinkällor som främjar friska och starka muskler. Kyckling är rikt på nyttiga ämnen såsom magnesium, kalium, kalcium, järn och selen. Insekter är en miljövänlig proteinkälla, man behöver bara några få procent av vattnet och utrymmet som behövs för att ha rött kött i fodret. Insekter är också rika på aminosyror – bra för musklerna!

Att främja god ledhälsa är självklart viktigt för alla hundar – kanske särskilt de stora raserna. Därför innehåller detta foder båda glukosamin och kondroitinsulfat.
Man har även valt att tillsätta växten Hjärtstilla – som är bra för hjärtat.

Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect innehåller spannmål som kolhydratskälla – fiberrikt och lättsmält!

Brit Care Sustainable – en foderserie för miljömedvetna!

Produkterna bidrar till 35% lägre koldioxidutsläpp jämfört med foder som innehåller rött kött, och foderpåsarna går att kasta i återvinningen för plast.
Fodren innehåller råvaror som kommer direkt från bondgårdarna, som självklart följer EU’s djurhållningsregler. Fodren är fria från soja och GMO, och man köper inget från Kina eller Ryssland.
Brit Care samarbetar med MyClimate som jobbar för en bättre miljö!

Läs mer om Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect (3 kg)

Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect (3 kg)

Torrfoder

Hitta Brit Care Dog Adult Sustainable Large Breed Chicken & Insect (3 kg) även hos:Rulla till toppen