Eat Rustic Hjortsenor 100 g

Eat Rustic Hjortsenor 100 g

Eat Rustic Hjortsenor 100 g

Vill du erbjuda din hund något extra gott att tugga på så tycker vi absolut att du ska testa dessa hjortsenorna. Senorna erbjuder lite tuggmotstånd vilket gör att de tar en liten stund för hunden att tugga.

Detta hundgodiset består av 100% torkade hjortsenor, vilket gör att de passar bra för känsliga hundar som exempelvis inte tål kyckling, spannmål eller gris.

Hjort har en härlig viltsmak som din hund kanske inte testat förut, men som vi tror att han eller hon kommer falla pladask för!

Att tugga på tuggben och torkat hundgodis är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggbitar, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!

Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens/kattens storlek påverkar intaget.

Läs mer om Eat Rustic Hjortsenor 100 g

Eat Rustic Hjortsenor 100 g

Torkat Hundgodis

Hitta Eat Rustic Hjortsenor 100 g även hos:


Rulla till toppen