Eukanuba Dog Breed Specific Rottweiler (12 kg)

Eukanuba Dog Breed Specific Rottweiler (12 kg)

Eukanuba Rottweiler är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av rasen rottweiler. Det passar även väldigt bra till dogue de bordeaux, cane corso, dogo argentino samt rhodesian ridgeback. Fodret innehåller optimala nivåer av protein, fett och kolhydrater och tillverkas av högkvalitativa råvaror och endast animaliska proteinkällor från kyckling och kalkon.

Fodret är naturligt rikt på L-karnitin och innehåller endast 13 % fett för att främja muskelmassa och optimal viktkontroll. Glukosamin och kondroitinsulfat ger friska leder och en ökad rörlighet.

Eftersom 65 % av hundens immunförsvar finns i magen innehåller fodret prebiotiska fibrer (FOS) och sockerbetsfibrer som gynnar en stabil mag- och tarmhälsa, ger en god matsmältning och ett effektivt näringsupptag samtidigt som det stärker hundens immunförsvar.

Eukanuba började tillverka hundmat redan 1950. Namnet Eukanuba kommer från uttrycket ”You-Kan-Noo-Bah” som betyder ”det bästa”. Namnet har sedan fått sätta standarden för Eukanubas foder som innehåller en högkvalitativ och skräddarsydd sammansättning speciellt anpassat för din fyrbenta vän.

Användning

Torrfoder för Rottweiler
Torrfodret passar även Dogue de Bordeaux, Cane Corso, Dogo Argentino samt Rhodesian Ridgeback

Läs mer om Eukanuba Dog Breed Specific Rottweiler (12 kg)

Eukanuba Dog Breed Specific Rottweiler (12 kg)

Torrfoder

Hitta Eukanuba Dog Breed Specific Rottweiler (12 kg) även hos:Rulla till toppen