Eukanuba Dog Mature Small Breed 3 kg

Eukanuba Dog Mature Small Breed 3 kg

Din äldre hund har gått många kilometer vid din sida.

Se till att det inte finns några gränser i din hunds liv med ett premiumfoder som uppfyller alla hundens behov.

För hundar 8-11 år av raser upp till 10 kg.

Eukanuba Thriving Mature Small Breed
Är formulerat med optimala nivåer av vitamin E och betakaroten för ett naturligt försvar hos din åldrande hund, så att den kan fortsätta att anta nya utmaningar – varje dag. Eftersom små raser har högre ämnesomsättning och mindre magar än större raser bränner de fler kalorier – och rätt näring hjälper dem att prestera på topp.

Eukanuba Thriving Mature Small Breed
Prebiotika och kliniskt bevisad betmassa stöder hundens matsmältning och näringsupptag. Dessutom är kyckling vår primära källa till protein. Det ger våra köttätande hundar en naturlig komponent – så att de kan bygga och upprätthålla starka och slanka muskler – tillsammans med kalcium som stöder ett starkt skelett och hjälper dem att hålla sig atletiska och aktiva. Eftersom du vill att din bästa vän ska må fantastiskt på insidan – och att det också syns på utsidan – innehåller detta hundfoder för vuxna hundar en optimal sammansättning av omega 6- och omega 3-fettsyror. Dessa främjar inte bara en frisk hud och strålande päls, utan hjälper även till att reducera fällning.

Eukanuba Thriving Mature Small Breed
Använder 3D DentaDefense-teknik, som rengör hundens tänder med varje tugga, minskar uppbyggnad av tandsten och hjälper till att bibehålla starka tänder. Vårt foder för små raser har utvecklats i samarbete med veterinärer och rekommenderas av ledande uppfödare. Det är 100 % komplett och balanserat för att hjälpa din bästa vän att utmana alla gränser i livet.

Användning

Torrfoder för äldre hundar av mindre raser

Läs mer om Eukanuba Dog Mature Small Breed 3 kg

Eukanuba Dog Mature Small Breed 3 kg

Seniorfoder till hund

Hitta Eukanuba Dog Mature Small Breed 3 kg även hos:Rulla till toppen