Ferplast Krolik 200 Kaninbur

Ferplast Krolik 200 Kaninbur

Ferplast Krolik 200

Ferplast Krolik 200 är en extra stor bur från Ferplast för dig med flera kaniner, eller för dig som vill ha en rejäl bur till en kanin!

Buren kommer med ett extra galler som gör det möjligt att dela upp den för att hålla  kaniner i varsin separat del av buren. Med andra ord är det som att ha två burar i en! Självklart går det även att ta bort detta galler så att kaninerna har möjlighet att umgås. Det gör även att hela ytan i buren kan nyttjas att hoppa och skutta i!

Burens botten är tillverkad i hårdplast medan ovandelen är gjord i vitt galler. Dessa delar går enkelt att haka loss från varandra när man behöver städa ur buren. Ferplast Krolik 200 kommer även med den smarta finessen att en del av buren går att ta loss! På så vis går burstorleken  att variera vilket gör den otroligt praktisk! En annan fin detalj är att du får med dig alla tillbehör till buren som du behöver för kaninens mest grundläggande skötsel. Du får ett litet kaninhus som också kan användas som hylla, en matskål, höhäck och en vattenflaska.

Sist men inte minst är det bra att veta att  samtliga burar i Ferplast Krolik-serien går att montera isär för att ta minimalt med plats då de inte används. Det blir inte smidigare än så!

Bur med extra stort utrymme för upp till 2 kaniner
Tillverkad i hårdplast och vitt galler
Går med hjälp av en skiljevägg att dela upp i 2 sektioner
Kommer med flera grundläggande tillbehör som matskål, vattenflaska och höhäck
Kombinerat kaninhus och hylla att hoppa upp på
Buren kan enkelt monteras isär 

Storlek 205x60x50 cm

 

Läs mer om Ferplast Krolik 200 Kaninbur

Ferplast Krolik 200 Kaninbur

Kaninburar

Hitta Ferplast Krolik 200 Kaninbur även hos:Rulla till toppen