Hurtta Razzle-Dazzle Reversible Midlayer Hundjacka Grå/Grön (35 cm)

Hurtta Razzle-Dazzle Reversible Midlayer Hundjacka Grå/Grön (35 cm)

Hurtta Razzle-Dazzle Reversible Midlayer Hundjacka Grå/Grön

Denna snygga och bekväma jackan passar utmärkt att ha för sig själv under promenader i kyligt väder, men den fungerar också att ha som ett värmande mellanlager under ett regntäcke!

Jackan är vändbar, och har funktionstyg på ena sidan och fleece på den andra. På så vis kan du anpassa hundjackan efter olika väder, och självklart också få omväxling rent utseendemässigt!

Hurtta Razzle-Dazzle Reversible Midlayer Hundjacka är lätt till vikten och mycket mjuk och skön för hunden att bära. Hunden kan röra sig fritt utan att jackan är i vägen, och den är mycket lätt att klä på och av – man trär den över huvudet.
Den höga kragen skyddar extra bra mot kyliga vindar.

Denna hundjackan går enkelt att justera till rätt storlek vid halsen och under magen. Även själva rygglängden går att justera med ca 20%.

Hurtta Razzle-Dazzle Reversible Midlayer Hundjacka är försedd med reflexdetaljer baktill, och den har även en liten reflexfigur i form av en morot, som går att ta av vid behov.

Jackan finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundar – kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek!

Material:

Ena sidan: 100% PES 50D funktionstyg
Andra sidan: 100% PES jacquardfleece 180g

Tvättråd:

40 grader skontvätt i tvättmaskin

Läs mer om Hurtta Razzle-Dazzle Reversible Midlayer Hundjacka Grå/Grön (35 cm)

Hurtta Razzle-Dazzle Reversible Midlayer Hundjacka Grå/Grön (35 cm)

Hundtäcken

Hitta Hurtta Razzle-Dazzle Reversible Midlayer Hundjacka Grå/Grön (35 cm) även hos:


Rulla till toppen