Julius-K9 IDC Sele Svart (Baby 2)

Julius-K9 IDC Sele Svart (Baby 2)

Egenskaper

Julius-K9 IDC Sele är en sele med många funktioner och för att användas för största möjliga säkerhet, passform och stabilitet. Uppe på selen finns ett handtag som du enkelt kan greppa för att hålla hunden nära dig när då behövs. Handtaget går att trycka ner tack vare ett resårband som fästes med en knapp på selens ovansida. För att minimera risken när hunden rör sig lös kan även den kraftiga D-ringen vikas in. På sidan av handtaget finns möjlighet att sätta på sidofickor (köpes separat), vips så har du gjort en ergonomisk klövjeväska av selen! På kardborrebanden på sidorna (där du kan fästa loggan) kan du även fästa mindre sidväskor för exempelvis mobiltelefon, bajspåsar eller nycklar.Plattan som sitter på hunden rygg är vadderad med impregnerat canvasmaterial på ovansidan, perfekt för alla aktiviteter. Innerfodret andas och är sytt med tryckfördelande sömmar. Den breda magremmen och bröstremmen är samma slittåliga material som säkerhetsbältet på bilar, båda dessa remmar är justerbara för bästa passform på just din hund.Selen är försedd med ett bredd reflexband över boden och insydd reflextråd längst kanterna. På sidorna finns ett kardborre band så du enkelt kan fästa en självlysande logga (medföljer en med texten ”Julius-K9”). För att göra selen personlig kan denna logga bytas, köpes separat. Inga problem att synas i mörket med andra ord!

Storleksanvisning

– Storlekarna Baby 1 – Mini ser annorlunda ut än de större storlkarna. Handtaget trycks endast ner med ett kardborreband och istället för de breda refleremmarna på boden är det insydd reflextråd istället.
– Sidoväskorna till selen är ej kompatibla med storlekarna Baby 1 – Mini.
– Bröstmått mäts runt hundens bröstkorg där den är som störst, bakom frambenen.
– Justera remmarna så stat det finns lite utrymme mellan selen och hundens rygg (på en stor hand bör du kunna få in din hand). – Du bör få in ca 2-4 fingrar (berornede på handen storlek) bakom armhålorna innan magremmen kommer för att selen inte ska skava på hundens armhålor.

Användning

En mångfunktionell selen med flera praktiska egenskapar och funktioner.

Läs mer om Julius-K9 IDC Sele Svart (Baby 2)

Julius-K9 IDC Sele Svart (Baby 2)

Hundselar

Hitta Julius-K9 IDC Sele Svart (Baby 2) även hos:Rulla till toppen