Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart (8)

Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart (8)

Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart 

Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart är ett hundhalsband som är både funktionellt och snyggt. Det tillverkas av ett mjukt och bekvämt softshell-material som är skonsamt mot hundens päls och nacke. Materialet är vattenavvisande vilket gör att halsbandet passar perfekt för härliga  utomhusaktiviteter.

Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart har praktiska reflexdetaljer och är designat med en halvstrypsfunktion.

Överblick Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart 

Hundkoppel med halvstryp
Ergonomisk design
Finns i flera storlekar och färger 
Reflexdetaljer

3 / 3

Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart är den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet för alla hundägare. Det här hundhalsbandet är tillverkat av högkvalitativt softshell-material som ger både komfort och hållbarhet. Dessutom har det en ergonomisk design som passar perfekt för alla hundar.

Halsbandet är utrustat med en halvstrypsfunktion som ger extra kontroll vid behov. Detta gör det till ett perfekt val för hundträning och promenader. Dessutom är halsbandet mjukt och vadderat, vilket gör det bekvämt för din hund att bära.

För att öka din hunds synlighet i mörkret är halsbandet utrustat med väl synliga 3M-reflexer. Detta ger en extra nivå av säkerhet när du tar din hund på promenad på kvällen eller natten.

Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart är lätt och enkel att justera för att passa din hunds storlek. Dessutom har det en stilren och elegant design i svart färg som passar till alla hundar och färger.

Läs mer om Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart (8)

Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart (8)

Hundhalsband

Hitta Kusse&Kutta Hundhalsband Softshell Svart (8) även hos:Rulla till toppen