Monster Kattsand Classic Unscented 10 liter

Monster Kattsand Classic Unscented 10 liter

Monster Kattsand Classic Unscented 10 liter

Classic Unscented är en klassisk kattsand utan doft. Den lämpar sig väl för allergiker eller för känsliga katter (och kattägare). Monster Classic Unscented innehåller ett ”odor lock”-system med aktivt kol, för optimal odörkontroll. Dessutom dammar den minimalt.

För att hålla koll på vilken Monster-sort du brukar köpa är kartongerna numrerade – Monster Classic Unscented har nr. 1.

Klassisk klumpbildande formula utan doft
Odörkontroll med aktivt kol
Specifika egenskaper: parfymfri för allergiker eller känsliga katter
Monster Classic Unscented är märkt med nr. 1

Om Monster kattsand

Monster kattsand är ett svenskt varumärke som tillverkas i Norden. Sanden är tillverkad av bentonitleramix av högsta kvalitet och innehåller aktivt kol, vilket ger en klumpbildande kattsand med maximal odörkontroll. Monsters formula är 99,5% dammfri, för minimal dammspridning.

Monster kattsands bentonitmix ger god klumpbildning och fenomenal uppsugningsförmåga. Tack vare detta så slipper man så kallad kraterbildning i lådan. Kraterbildning kan skapa fukt i lådans botten och leda till att sanden blir mindre dryg, då du behöver byta den oftare.

Såhär fungerar Monster

Med Monster kattsand klumpar sig urinen snabbt. Det sjunker ej till botten och de små klumparna som bildas kan enkelt avlägsnas.

Fyll upp lådan med 8-10 cm Monster kattsand
Töm kattsandsklumparna dagligen
Fyll upp till samma nivå som tidigare
Rengör lådan noggrant 1 gång/månaden innan du fyller upp lådan igen. Tips! Återanvänd gärna sand som inte har förbrukats

Läs mer om Monster Kattsand Classic Unscented 10 liter

Monster Kattsand Classic Unscented 10 liter

Kattsand

Hitta Monster Kattsand Classic Unscented 10 liter även hos:Rulla till toppen