Trixie Lick'n'Snack Slickmatta Fyrkantig Gul & Vit

Trixie Lick'n'Snack Slickmatta Fyrkantig Gul & Vit

Aktivera din hund eller katt vid måltiderna med Trixie Lick'n'Snack Slickmatta

Trixie Lick'n'Snack Slickmatta,  är en smart och praktisk slickmatta för hund- och kattägare. Denna aktivitetsleksak från Trixie är speciellt utvecklad för att lugna ner husdjur och minska stress vid måltiderna. Den fyrkantiga slickmattan har ett upphöjt mönster som gör att djuret inte kan slicka i sig all mat i ett svep, utan måste jobba lite för att få ut all mat som fastnar i mattans mönster. Detta hjälper till att sakta ner hastigheten på ätandet, vilket är perfekt för glupsa hundar och katter som har en tendens att kasta i sig maten.

Trixie Lick'n'Snack Slickmatta – Ge din hund eller katt en utmanande och rolig måltid

Slickmattan är enkel att använda: sprid bara ut maten på gummimattan och låt hunden eller katten slicka på den för att få ut maten som fastnar i mattans olika mönster. Detta ger dem en rolig och stimulerande aktivitet medan de äter. Dessutom kan du frysa slickmattan vilket resulterar i att det tar längre för dem att äta upp allt.
Storlek: 20 x 20 cm. 
Passar alla hundar oavsett ras och ålder

Slickmattan är tillverkad av högkvalitativ termoplastisk gummi (TPR), vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Dessutom har slickmattan en stabil botten som hindrar den från att glida runt på golvet, och tack vare den låga kanten förhindrar mattan onödigt spill.

Läs mer om Trixie Lick'n'Snack Slickmatta Fyrkantig Gul & Vit

Trixie Lick'n'Snack Slickmatta Fyrkantig Gul & Vit

Slow feeder & slickmatta till hund

Hitta Trixie Lick'n'Snack Slickmatta Fyrkantig Gul & Vit även hos:


Rulla till toppen