Whisker Litter-Robot 4 Självrengörande Kattlåda Vit

Whisker Litter-Robot 4 Självrengörande Kattlåda Vit

Whisker Litter Robot 4- Den självrengörande kattlådan!

Litter Robot 4 har tagit kattägarnas värld med storm! Whisker Litter är en revolutionerande kattlåda som gör jobbet åt dig och du slipper tömma din katts låda varje dag. Eftersom att topplagret med robotens hjäp alltid hålls ren och fräsch är den självklar för din katts välbefinnande!

Kattlådan monteras enkelt ihop efter den medföljande manualen. Tänk på att kattlådan är elektrisk och behöver tillgång till en plats där det finns vägguttag. Dessutom behöver Litter Robot 4 stå stadigt på en plan yta. Fyll sedan kattlådan med en finkorning och klumpbildande kattsand och den är klar för användning!

Hur fungerar en självrengörande kattlåda?

När katten går in i lådan så får den göra sin behov ostört. Litter Robot 4 registrerar sedan att katten har gått in. När katten lämnar kattlådan så avvaktar Litter Robot 4 en stund innan rengöringsprocessen börjar. Litter Robot är utrustad med en glob som vid rengöring börjar rotera.  Globen roterar för att skilja klumparna med kattsand från den rena sanden. Den klumpbildade kattsanden och eventuell avföring ramlar ner i behållaren under globen och sedan roterar den tillbaka till sin utgångsposition för att kunna användas på nytt.

Hur tömmer man Litter Robot 4?

I behållaren under globen samlas klumparna i en smidig plastpåse. När det är dags att tömma behållaren så plockas den enkelt ut och man knyter påsen och slänger kattsanden. Notera att om du använder kattsand av bentonitlera så ska den deponeras på återvinningscentralen då den inte kan återvinnas eller förbrännas.

Kattlådan behöver fortfarande rengöras grundligt ungefär en gång i veckan för att hållas riktigt fräsch. All kattsand töms då ut och sedan torkas globens insida med en fuktig trasa och såpavatten. Rengör sedan behållaren med jämna mellanrum.

Vad skiljer Litter Robot 4 mot Litter Robot 3?

Litter Robot 4 har samma grundfunktioner som sin föregångare Litter Robot 3 men med nya teknologiska finesser. 

OdorTrap™ System – neutraliserar odör med försluten avfallsbehållare, kolfilter eller OdorTrap™ Packs som kan köpas till
QuietSift™ Reningsprocess – uppdaterad tekonologi som gör att reningsprocessen låter mindre
Öppningen är något vidare på Litter Robot 4 vilket underlttar för större katter.
Större avfallsbehållare – Avfallsbehållaren för Litter Robot 4 rymmer mer än Litter Robot 3 vilket också är en fördel om man har en större kattras
SmartScale® Vågen- Litter Robot 4 är utrustad med en inbyggd våg som väger din katt varje gång den går på lådan.

VetZoo's personal har testat Litter Robot

Vi på VetZoo går igenom och testar alla produkter som vi tar in i sortimentet. Just med Litter Robot så gjorde vi ett längre test i ett hushåll med tre katter. Alla tre katter använde den självrengörande kattlådan, det tog endast 20 sekunder innan den första katten invigde kattlådan. De andra två var lite skeptiska med efter ett par timmar så vågade de sig på att klättra in och testa lådan. Lådan användes flitigt av katterna och de var inte rädda för Litter Robot. Vi på VetZoo är nöjda och rekommenderar Litter Robot – en revolution på marknaden!

Övrig informarmation:

Kattlådan i sig förhindrar inte att lukt sprids om inte kattlådan sköts enligt anvisning. Genom att använda en kattsand som är bra på att kapsla in dålig lukt och är klumpbildande minimeras dålig odör på ett optimalt sätt.. Behållaren under själva globen är försluten och hjälper ytterligare till för att minska spridningen av dålig odör. Litter Robot 4 är självklart utrustad med kolfilter som neutraliserar lukt och det finns OdorTrap™ Packs som är en extra finess som puckar som fästs på kattlådan som ytterligare neutraliserar odör.

Integrera din Whisker Litter Robot 4 med den smarta tillhörande appen!

Genom att ladda ner appen Whisker så kan du registrera din Litter Robot 4 och också koppla upp den till ditt lokala WiFi. Då får du uppdateringar om när lådan används samt att du får status på kattlådans innehåll och om den behöver tömmas. Appen är gratis och det kostar inget att använda den. Appen är dock inget krav för att kunna använda lådan. 

Litter Robot 4 har en minimumgräns  på 2,3 kg men samtidigt ingen maxgräns för kattens vikt. Kattlådan går att ha till kattungar, men rengöringsprocessen måste då aktiveras manuellt om roboten inte kan registrera en för låg vikt. 

Whisker Litter Robot 4 har 24 månaders garanti. När du köper Litter Robot 4 så medföljer ett par filter och plastpåsar som sedan köps separat.

 

Läs mer om Whisker Litter-Robot 4 Självrengörande Kattlåda Vit

Whisker Litter-Robot 4 Självrengörande Kattlåda Vit

Kattoaletter

Hitta Whisker Litter-Robot 4 Självrengörande Kattlåda Vit även hos:


Rulla till toppen